Over ons

Over de familie Planting

Ondanks een fijn leven in Nederland waren wij toch op zoek naar meer rust en ruimte, bergen , meren, warme zomers en “echte”winters om te kunnen skiën, schaatsen of heerlijk te wandelen in de sneeuw.

En na een zomer-en wintervakantie in Karinthië wisten wij dat het deze plek in Oostenrijk moest gaan worden.

In december 2013 hebben wij onze droom waargemaakt en zijn wij , Jan-Hessel en Sandra samen met onze zoon Roy naar Oostenrijk vertrokken.

Het Friese dorp Kollum hebben wij verruild voor Steindorf am Ossiachersee. Hier werden wij eigenaar van “Haus am wald” en na maanden van verbouwen hebben wij 3 appartementen en een studio gerealiseerd.

Inmiddels zijn we wat jaren verder en wonen we hier met heel veel plezier. We hebben allemaal onze plek hier gevonden.

Roy is na het behalen van zijn diploma’s gaan werken bij de ÖBB (spoorwegen), en Jan-Hessel werkt (naast de klussen rondom ons huis) als vrachtwagenchauffeur. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de appartementen en alles wat daar bij komt kijken, van schoonmaak tot het ontvangen van gasten.

Wij vinden het ontzettend fijn om onze gasten een “thuis”gevoel te geven. Ze te vertellen over de prachtige omgeving waarin wij wonen, en geven graag tips over de vele uitstapjes die mogelijk zijn.

Waarom Haus am Wald

4.7/5
1

Gasten waarderen ons met een 9,6 / 10
gebaseerd op 60 reviews

Bron: Booking.com